WALRUSES of Sand Island er billeder fra to feltsæsoner på Sandøen - et af de få steder i Grønland hvor hvalrosser går på land for at hvile.


LITTLE AUKS - in huge numbers er en fotografisk hyldest af den lille havfugl søkongen, der yngler i millionsvis ved ittoqqortoormiit i Nordøstgrønland.


Trophy hunting in Scoresbysund er beretningen om trofæjagt efter sæler ved ittoqqortoormiit i Nordøstgrønland. Her har tilrejsende jægere muligheden for at prøve sæljagt ”the inuit way”.


Bird of the sun er en fotografisk hyldest af havternen. Den lille havfugl udfører årligt de længste kendte vandringer i dyreverden: fra ynglepladserne i Grønland til Sydpolen, og tilbage igen.


Contrasting Nuuk omhandler Grønlands kontrastrige hovedstad. Ved at præsentere foto parvis, illustreres kontraster og modsætninger – på godt og ondt - i Nuuk.


A small red house at the end of the World handler om Kristian fra Ittooqqortoormiit, der halvdelen af året bor isoleret i den forladte bygd Kap Tobin med udsigt over den imponerende Scoresbysund Fjord.


ASA er en kort serie om Isak Pike, der ernærer sig som erhvervsfanger og guide in Scoresbysund.


A World of Ice and Snow er næsten identisk med billedserien der findes på forsiden af ARC-PIC.COM. Her findes den i on-line bogform, og med tekniske fotografiske oplysninger inkluderet.