”A World of Ice and Snow” er en fotografisk rejse i billeder og lyd gennem grønlandske landskaber hvor is og sne er det gennemgående tema. Billedserien bør ses i 720 ppi og husk endelig lyd!


”A World of Ice and Snow” er sammensat af ARC-PIC-fotografen Carsten Egevang, hvor billederne der indgår i serien er fra både Vest- og Østgrønland.

”Mit mål med billedserien er at videreformidle skønheden i de fantastiske grønlandske landskaber, som er unikke og hvis lige ikke findes mange andre steder i verden” fortæller Carsten. ”Jeg synes ofte at jeg oplever at rene landskabsbilleder kan virke ensformige og lidt kedelige! Det som jeg som fotograf virkelig finder interessant, er når enten dyr eller mennesker optræder i disse storslåede, men ofte golde landskaber. Det kræver en utrolig tilpasningsevne for de grønlandske dyrearter at overleve i det arktiske økosystem. Dette gør sig naturligvis mest gældende for de dyrearter der tilbringer hele året indenfor Grønlands grænser, men også for de arter der trækker væk under de hårdeste og mørkeste vintermåneder. Det samme gør sig gældende for de mennesker der i, og lever af, den barske grønlandske natur”, forsætter Carsten Egevang.