Profil
 
ARC-PIC.COM er en sammenslutning af Grønlands-fotografer der udstiller deres foto on-line. Netop fordi vi er flere fotografer, og samtidigt er geografisk placeret forskellige steder i landet, kan vi tilbyde et særlig stort udvalg af kvalitetsfoto fra Grønland.

ARC-PIC.COM leverer foto til alle formål, fra web til bøger, rapporter og artikler til postkort og kalendere. Foto fra ARC-PIC.COM har primært været benyttet i grønlandske og danske medier, men også i internationale magasiner og rapporter. Længere artikler omhandlende biologiske emner har været bragt i Air Greenlands in-flight magasin SULUK.Ud over det kommercielle formål, har ARC-PIC.COM et ønske om at videre formidle de fantastiske naturværdier som Grønland indeholder, promovere Grønland som turistmål samt en bæredygtig udnyttelse af Grønlands levende ressourcer. Samtidigt er det et ønske at hylde fotografering som en udtryksform via denne hjemmeside.

ARC-PIC.COM er registreret som virksomhed i Det Grønlandske Erhvervsregister med ”Engroshandel med fotografiske artikler” som hovedaktivitet.

Antal besøgende siden april 2004: